Promotion

Slurpee Hanya RM0.71 Sahaja di 7-Eleven!

Malam semalam admin ada cuba slurpee Melon Frosty baru ni. Sedap gilerrr! Dah la murah. Dapat RM0.71 je sebab guna apps 7-Eleven. Nak tahu tak macam mana nak dapatkan harga semurah tu?

Sebelum tu, nak tak kod promosi Shopee, Lzada, Watsons dan macam-macam lagi secara percuma? Boleh dapatkan dia aplikasi Hargapedia sekarang!

Boleh dapatkan dengan mudah.

  1. Download apps My7E
  2. Klik Member benefits
  3. Pergi ke diskaun e-coupon
  4. Klik diskaun “Slurpee 12oz RM0.71”
  5. Klik use now dan tunjukkan kepada cashier

Senang kan? Lepastu dah boleh enjoy minum slurpee tengah hari ni. dah jom pergi beli skrg sebab esok (11 Julai)  last day promosi!

Related Posts