Promotion

Jom Buat Cake Dengan Hargapedia!

Hello Everything~ hehehe haa harini Hargapedia nak share sikit recipe Basque Burnt Cheesecake yang tengah viral skrg ni. Burnt cheesecake ni sedap tau. Nak buat pun senang je.

Jom tengok bahan bahan dia.

Esen vanilla and jus lemon tu optional ya. Kalau nak lagi sedap boleh la letak. Macam mana nk buat adunan dia? Ha tengok sini

Sementara nak buat adunan ni boleh la preheat oven dulu.

Kalau korang tak ada mixer, pun tak apa tau. Boleh je mix guna whisk (pakai tangan je), belnder or food processor. Haa senang kan?! Apa tunggu lagi tu? Jom la buat! Eh tak cukup barang dkt rumah? Jangan risau. Kan boleh beli online? Klik je button bawah ni untuk beli!

Nak beli dkt Giant? Mydin? Tesco? Pun boleh jugak. Tapi jangan lupa bandingkan harga dkt #Hargapedia dulu tau. Bijak berbelanja 😄

Related Posts